Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2012 15:21 - Едно Мнение на Един Българин
Автор: g1club Категория: Политика   
Прочетен: 2468 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ето още нещо интересно за българите. 
Интересна теза:
 
Ние, съвременните Българи сме най-преки наследници на човешкият род , колкото и шокиращо да звучи за някои лаици. 

Има няколко тона доказателствен материaл в хранилищата на Ермитажа, които са извадени на бял свят в края на 50 години, когато Съветският съюз изстреля първият спътник в околоземна орбита бяха направени рентгенови снимки на планетата Земя. Руските учени забелязват, че на тяхна територия има огромно очертание с пунктирана линия на югоизточната си граница (над китайската стена). 

Изпращат екип от учени да проверят, откриват на метър под земята следи от стена от реден дялан камък с очертание 150 на 300 километра. Започват активна археологическа дейност и откриват останки от няколко древни града с невероятна и непонятна архитектура, артефакти като изобразените геометрии в нашите народни носии (арийските символи) свастики, прабългарският календар и скелети на Европеиди като всички Нас. 

Към средата на 60-те години под натискът на световната историческа общност руските историци дават пресконференция и на въпросът какво са открили те заявяват,Че това е родината на Българите! и че притежават и други праисторически документи, в които се споменава за съществуването на "родината на Боговете" УРА-АРА. 

След многократни датировки и анализи е установено, че са открили праисторическа Развита цивилизация на поне 30 000 години и това е така наречената Арийска цивилизация, а в по-наши дни се доказа под сурдинка, че ДНК съвпада с нашето. 

Преди 20 години китайски учени откриха и прикриваха допреди 7-8 г. мумии на европеиди в северозападен Китай, засега най-старите са на 8000г. с добре запазени български народни носии , китайците ги наричат народа Гури. 
Добре е известно на истинските историци ,че тракииските племена са идентични наследници на Ариите и че са заели Балканският полуостров и днешна Анатолия преди 15 000 години. 

След като се замисля и съпоставя информация, събития и даденост установих, че: 

Преди хиляди години извънземна цивилизация се е спасила на планетата Земя и се е оградила с каменна стена не от страх от армии , а да се предпазят от диви зверове.Известно е, че допреди 10 000 години са се срещали човекоподобни маймуни - кроманьонци по пещерите и др. и др. опасни животинки. 

Тази "божествена" цивилизация се казва както и днес БУЛГАР. 

Само ние, българите, сме известни с това, че когато излизаме на бой - викаме УРА, думата ареа–ерия-ареал означава "заграждение" 

Светът, както и Вселената, са изградени от"противоположности" например - топло и студено; светлина и тъмнина; меко и твърдо; положително и отрицателно и т.н. , аз установих нещо важно, което видях в мотивите на българските носии в архитектурата тракийските (ще ма извиняват Гърците замалко) мраморни колони и строежи, а вече повече от сигурно е ,че така наречената "гръцка" азбука пак си е наша , тракийска, понеже Гърците са дошли тук и са успели да ни отнемат земи , а и цивилизация наготово преди 3500 г. 

Доказано е също, че преди създаването на Рим ,там вече е отишло едно наше племе - Етрусите и са построили мраморните сгради и са дали писменост - така наречената "латинска" писменост. Ние сме представители на геометричната култура, изобразяваме с ръбове и прави форми.Това е присъщо за нашата култура, това е присъщо за мъжкото начало. Нашите древни родители, повече от сигурно според мен, са се чифтосвали с човекоподобни маймунки , за да продължат рода. И повече от сигурно те са били - черни , бели, жълти. Така днес можем да видим най различни "хора" по земята , въпросът днес е въпреки превратностите на хилядите години и смяната на различни моди и религии , кой е успял да хване най-много от гена на "другия" родител, а не на маймунката!

Ние сме донесли на Света - светлината(човещината) това са: мисъл; език; писменост; наука; добродетел; светли бъднини и за "местните" жители на планетата Земя тези чисточовешки работи са Божествени и все още недостижими за много.

http://indigota.com/index.php?topic=137.15

http://bven.blog.bg/history/2012/09/09/edno-mnenie-na-edin-bylgarin.997966


Тагове:   носии,   българи,   историци,   арии,   Гури,


Гласувай:
9



1. apostapostoloff - И не само това:
09.09.2012 16:54
ние сме изобретили ебането и сме го дарили на света.
цитирай
2. bven - Честити и весели празници!
01.01.2013 14:51
В късна нощ, когато месечко изгрее
и сребро и злато вредом разпилее,
Новата година ще пристигне с песен..
Нека е честита, нека е богата!
Нека хубавеят и деца и птици,
зърно да налеят по поля пшеници!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: g1club
Категория: Политика
Прочетен: 651794
Постинги: 78
Коментари: 211
Гласове: 287
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930