Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2012 19:41 - 10 заповеди, които Уорлик прошепна на Бойко
Автор: g1club Категория: Политика   
Прочетен: 1760 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Автор : Севдалина Пенева image Снимка: cross.bg

И рече Уорлик на Бойко, ама тъй, че да го чуе целият български народ:

Първо, ние от небесното царство хич не се натискаме да ви се бъркаме в земните дела. Даже и за „Белене“ няма да се бъркаме, щото взехте правилното решение. Другото нямаше да е във ваш интерес.

Второ, правото ви на избор е свещено за нас (нали ние сме ви го дали). Затова зорко ще следим как го употребявате и не си въобразявайте, че ще диверсифицирате енергийните източници по чужди проекти, защото солено ще ви излезе накрая и това не е във ваш интерес.

Трето, това, което ние искаме, е това, което вие искате – енергийна ефективност и намаляване на цената. За да е в наш интерес.

Четвърто, даже и през ум не ни минава да ви притискаме, нито да ви лъжем, но да знаете, американските компании много внимателно ще разгледат опциите за „Козлодуй“.

Пето, това, което вие искате, е това, което ние искаме. Как се сетихме? Без да искаме следим реакциите на гражданите и те масово не искат „Белене“. Щото разбират, че това не е в техен интерес.

Шесто, ние сме щедри, справедливи и опрощаващи. Само не смейте да си правите разни сделки при затворени врата, без да сме поканени и ние. Щото трябва да видим какви договори се сключват. И ако имат връзка с „Белене“, хората, които са ги подготвяли, трябва да бъдат разследвани и поставени зад решетките, щото това вече е престъпление и не е в наш интерес.

Седмо, спете спокойно, ние винаги ще бдим над вас. Фракингът е само част от разработването на шистов газ и тази технология съществува от десетилетия. Например в нащо царство е имало проблеми, въпросът е дали в бъдеще вие ще можете да ги избегнете. Абе, запишете го така: „Когато го има правилният механизъм за контрол, нещата могат да бъдат и безопасни“.

Осмо, не се опитвайте да живеете като нас в богатство и охолство. Гледам, джиткате скъпи бентлитата, търкаляте се в хубави вили на морето, не може така! Това трябва да е запорирано и да има гражданска процедура за целта. Тъй че във ваша полза е веднага да приемете Закон за отнемане на това имущество.

Девето, не забравяйте, ние ви обичаме! Избрахме ви заради ниската цена на бизнеса и работната сила, както и добрите условия на живот, които ни осигурявате. Но за да дойдат при вас още от нас, ремонтирайте съдебната система, да не я ремонтираме ние. А това определено няма да е във ваш интерес.

Десето, помнете, ние сме навсякъде, дори в Афганистан, където във ваш интерес е да давате жертви вместо нас. Всички наши войни са и ваши и не си мислете, че “Ал Кайда” е далече и на вас не може да ви се случи това, което на 11 септември ни се случи на нас.

www.Desant.Net
Източник:




Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: g1club
Категория: Политика
Прочетен: 651835
Постинги: 78
Коментари: 211
Гласове: 287
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930