Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2012 14:40 - Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 29.03.12
Автор: g1club Категория: Политика   
Прочетен: 2654 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 30.03.2012 14:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Земята ще се разтърси и небето ще бъде помрачено през първите дни на раждането на новия ви свят. Много промени ще трябва да бъдат направени, както и голяма част от старото ще трябва да бъде разрушено, за да направи път на новото. Ние сме майстори строители и архитекти, и ние ще ви помогнем да изградите новия свят от основите до върха и от бряг до бряг. Ние сме майстори творци и ние сме проектирали и изградили много светове в цялата тази вселена, и ние сме тук сега, за да ви помогнем да преобразувате вашият свят от дом в 3-то измерение на дом 5-то измерение. Проектът на възстановяването ще продължи с дни, седмици, а може би дори месеци, тъй като ние ще подготвим света за пристигането ви от безопасните зони, където ще ви приютим по времето тази реконструкция на света. Вие ще бъдете защитени, докато сте в тези безопасни зони, и веднага след апогея на това велико преместване в измеренията ще бъдете напълно свободни да напуснете пределите на тези области да встъпите в новото си петмерно царство.

То ще бъде красиво, ще бъде изобилно, и ще бъде ваше завинаги, да се грижите за него, да го защитавате, и да му се наслаждавате, тъй като сте спечелили вашето правото на ключ за всички тези съкровища. Помогнете ни да изградим един по-добър свят като продължите  работата, която вършите днес, да разпространявате нашите послания надлъж и на шир, и да помагате на вашите братя и сестри да преодолеят страховете. С течение на времето ще има и други пътища за получаване на информация за всички в целия свят, но днес вие сте нашият глас и ние ви молим да го използвате и да информирате всички, които искат да чуят за промените, които стават и ще продължат да се случват навсякъде около тях.


Да включим Земята във времето назад, това е което възнамеряваме да предприемем за поправянето на широко разпространените щети, които са нанесени на вашата майка планета. Това е необходима стъпка, тъй като ние няма да надграждаме върху безплодна основа. Ние ще градим само върху основата на съвършенството, така че това ще бъде първата стъпка в нашия възстановителен проект. Ще ви бъде обяснено как ще направим това, ще има такива от вас, които ще участват активно в този възстановителен проект. Нищо няма да се пази в тайна, и няма да има нищо, което да не е достъпно и подробно обяснено. Този проект за възстановяването ще пристъпи в изпълнение, след като всички, които желаят да отидат в безопасност бъдат преместени от строителните обекти.


На вашата Земята ще настъпи пълно преобразяване, и в много отношения, тя ще бъде неузнаваема за вас при завръщането ви. Тя ще запази своята естествена красота, която притежава и днес, само че нейната почва и въздух ще бъдат искрящи и чисти. Нейните гори ще бъдат зелени, и богати на дървета и дива природа. Нейните океани, езера и реки ще бъдат с кристално чиста синя вода с живи водни видове, и вашето небе ще гъмжи от видове птици, прехвърчащи от дърво на дърво. Вие ще имате нови жилища, приготвени за вас, и ще имате библиотеки и места за образоване оценяване на всички. Вие ще имате нови възможности за кариера, където ще може да предложите услугите си на другите и на обществото, и всичко това ще бъде достъпно за вас след възнесението ви в новия ви дом в по-високо измерение.
 

Очакваме с нетърпение да ви съдействаме по всеки начин, който можем, и ние с нетърпение очакваме да работим с много избрани индивиди от всички ваши общности по целия свят. Бихме искали да започнем с много от тези проекти по-скоро, и процеса на уведомяване на тези, които са заинтересовани да работят с нас ще започне скоро след почистването на вашия свят от тези, които са на страната на тъмнината. Ние виждаме този процес да продължи гладко, а скоро ще станете свидетели колко много от вас трудно са работили в тайна. Моля, продължете да извършвате вашата работа в разпространяването и известяването на тези процеси, за значително намаляване на шока и страха, на които някои могат да се поддадат от тези откровения, които се транспирират във вашия свят. Не всеки разбира това, което става тук, както вие го разбирате, и много ще бъдат доста удивени да научат, че толкова много страшни проблеми на света са били директно и нарочно предизвикани от тези тъмни индивиди, които ще бъдат взети и отведени далеч заедно с техните служители и протектори.


Тези истини не са изненада за много от вас, които сте отделили време и усилия, за да се информирате, но това са редки случаи наистина и затова ние ви молим в този момент да споделите тази информация, която може да намали чувствителността на много хора, защото те ще бъдат претоварени от тези процеси. След като ние се уверим, че е безопасно да продължите със следващите фази на експлоатацията, ще започнем първоначалните ни въведения на тези, които ще работят с нас. При тези въвеждания, много от вас ще споделят доказателства за преживяванията си с нас чрез вашите медии, които ще бъдат свободни от контрола на тези, които ще бъдат взети под стража, а много на вашия свят все още ще се възстановяват от откровенията на тези арести и отново ще да бъдат шокирани, като научат, че не сте сами във Вселената и че ние сме тук. Това ще бъде време на изключително изпитание за много от вашия свят, и е желателно вашия най-голям приоритет да бъде, да сте там, сред вашите ближни хора, да ги успокоявате, за да намалеят страховете им и да ги уверите, че злините на вашия свят сега се поправят и ние сме тук, за да помогнем в този много необходим процес.
 

Ние виждаме как много от вас работят и полагат много усилия в това, и ние Ви благодарим много за вашата всеотдайност към нашата обща мисия. Скоро ще започнем да виждаме тези арести, тъй като някои от вашите медии в продължение на много дни ще стоят зад тези събития. Вие сте чакали дълго време този ден, и ние ви уверяваме, че си заслужават мястото тези, които поддържат тъмнината, и когато бъдат взети под стража, това ще позволи на много от вас да забравят колко дни са отишли в планирането на етапите на това събитие в световен мащаб. Това събитие със сигурност ще си струва чакането, и ние искаме всеки от вас изцяло да му се наслади. Много зависи от резултата на тази операция, и ние искаме колкото е възможно повече да бъде постигнато чрез този процес. Тази операция е нещо повече от арестите на тези лица, и ние искаме тези арести да подействат като превключвател, за да се събудят колкото може повече от вашите братя и сестри, които все още спят, и ние също желаем тези арести да станат катализатор за многото промени така необходими във вашия свят.


Има много институции, които трябва да бъдат премахнати или преструктурирани във всичките ви общества, и виждаме тези арести, само като началото на лавина от домино в медиите, предизвикана от това събитие. Бихме искали да видим много публично показване на въодушевлението от тези арести, и се надяваме да видим много от вас да празнуват открито, като демонстрация на много хора в целия ви свят, защото това събитие може да се разглежда като добра новина и е причина за веселба и надежда за бъдещето ви, тъй като наистина, е точно това, което това събитие обозначава. Вие имате толкова много да видите занапред като индивиди и като колектив, и тези арести ще бъдат само началото, тъй като вашия свят приема образа и формата на общество от по-високо измерение. Вие ще се присъедините към нашата Галактическата общност, и ще бъдете посрещнати официално с церемония. Ще бъдете официално представени на всички общности в цялата тази галактика, а някои дори ще бъдат официално приветствани като членове на нашето разширеното семейство в по-високо измерение. Ние сме толкова развълнувани за този ваш ден, и ние ви казваме, че сте спечелили това място с чест и имаме големи очаквания за вашия свят, да допринесете с многото ваши дарби за Галактическата общност.

С честта да бъдете приветствани в Галактическата общност, ще ви бъдат предоставени и много подаръци и инструменти, които ви предлагаме, които ще използвате значително във вашия свят по много начини. Ние ви молим да използвате тези технологии с усърдни грижи и отговорност, и ви казваме, че ако демонстрирате, че използвате тези технологии мъдро, ще ви бъдат предоставени и други дарове за в бъдеще. Защото тази вселена така е проектирана, и никога не престава да се излива над тези, които демонстрират че са достойни за подаръците на Създателя.

 Вие си спечелихте всички тези дарове, които трябва да получите, и ние очакваме с нетърпение представянето им пред вас, тъй като те ще се ползват толкова много от всеки мъж, жена и дете на вашата планета и ще позволят на толкова много хора да се наслаждават на живота си, по начина, по който те са предназначени винаги да се ползват. Очакваме с нетърпение този ден, и ви заявяваме, че няма да чакате дълго.


Покажи на другите любовта си към променения свят, защото той се разгръща преди очите на мнозина да го открият. Вие сте тези които показват пътя, и ние ви молим да покажете на другите пътя без страх, без съмнение, без недоверие, и да им покажете пътя така, че да е ясно за всички аспекти на по-ниските нива. Отделете време, за да им обясните, че няма от какво да се страхуват и че нищо, от това което идва, няма да им навреди. Обяснете им, че голяма част от стария ви свят трябва да бъде разрушен и пресътворен с геометрията на любовта в по-високо измерение. За положените усилия, ще бъдете възнаградени както видите че има такива, които откликват позитивно на вашия пример. Естествено, ще има и такива, които ще се противопоставят на вашата гледна точка, и ще говорят против вас и вашата позиция, но ние ви казваме, чрез вашите усилия достатъчно души ще бъдат докоснати по положителен начин и стане така, че дори думите най-суровите Скептици ще падат безвредно и срамежливо край ушите ви.


Има толкова много други, които са готови да ви слушат и внимателно да премислят своите позиции, те само търсят алтернативна гледна точка, през която да мислят и в този случай вашата мъдрост е най-необходима. Има и много такива, които говорят за гласа на страха и раздялата и това, което ние искаме от нашите Работници на Светлината е, да компенсират тези негативни сили, да им дадат друга, по-ярка картина на опцията, която заслужават, за която да си мислят и очакват с нетърпение. Много от тях ще избегнат последствията от избора на страха, благодарение на вашите усилия и пълното обяснение за техните възможности, и тези души са там в момента чакат да чуят гласа ви, разкъсвани от негативното ехото на гласовете на страха. Вие сте призовани да увеличите по този начин Светлината, за да светите като маяци в тъмнината и да упътвате тези души край бреговете към сигурното пристанище на любовта.


Ние сме от Галактическата Федерация на Светлината.

Предадено чрез Грег Гайлс.


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Светлана



Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: g1club
Категория: Политика
Прочетен: 651786
Постинги: 78
Коментари: 211
Гласове: 287
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930