Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2014 17:04 - Казусът Делян
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 370 Коментари: 0 Гласове:
1



Казусът Делян
Дайте да приемем, че съществува в нашата Родина даден екземпляр любител на груповия секс и  горещ привърженик на полигамията.
Хайде да го наречем със звучното име Делян.Та този ми ти синковец не само че е любител на полигамията, но си има и религиозни причини да е толкова горещ привърженик на многоженството. Не само че е мормон по вероизповедание, но е и страстен почитател на библейския цар Соломон и иска да му подражава колкото се може по-чинно.
 Обича си човека да е едновременно с повече от една жена и туй то. На всичкото отгоре, той е финансово доста силен и може да си позволи да издържа не само една съпруга, ами най-малкото още барем седем-осем.
Не само това, но и веднага може да намери най-малко една дузина които са готови точно в този момент, без ни най-малко колебание да му пристанат и да се причислят към неговия харем.
Имаме в наличие, значи хем сексуална девиация, хем библейски потвърдени патерни, практикувани не само от кой и да е, ами от баш най-великите личности в това писание и то в количества далече по-обилни от тези на нашия Делянчо.
Иска, обаче, нашият човек, освен да бъде правно признат за многоженец и да може в определен годишен ден да развее специално дизайниран за случая байрак и заедно със своите сексуални партньорки да подефилира из столичните улици като своевременно това негово шевствие е озвучено от  духова музика...той, значи седи на носилка, а конкубинките му се кълчат и изпълняват знойни ориенталски танци...ами мерак му е на човека да изрази своите сексуални предпочитания пред всички и туй то! Как, вика за едни може, а за нас да не може? С какво сме по-ниско от хомосексуалистите? Ние нямаме ли право да пропагандираме нашата любов? Ние си искаме РАВНИ ПРАВА с ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ и ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ ХЕТЕРОСЕКСУАЛИСТИ и туй то!!!
Айде да видим, колко от вас,прогресивно мислещите, широко скроени индивиди ще подкрепят човека...а гледам, че зад него идва и един с козичка и той горкия нещо иска...ама не мога да го разбера, защото е много шумно тук.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 810042
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930