Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2014 10:30 - Зъбобол се спира със средства, които са ни винаги под ръка
Автор: g1club Категория: Рецепти   
Прочетен: 3027 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Зъбобол – толкова неприятно и болезнено усещане, от което можем да се отървем с рецептите на нашата баба, но посещението при стоматолог е неизбежно.

Рецептите, които ще ви представим са лесни и наистина спират зъбобол, но в никакъв случай не си и помисляйте, че след прилагането им няма да ходите на зъболекар. Това са ефикасни средства за спирането на болката в извънредни ситуации, които могат да я облекчат за няколко дена. Можете да ги използвате в случай, че ви е заболял зъб докато сте на почивка, или болката започва през нощта и трябва да облекчите до другата сутрин. В случай, че финансовите ви средства са ограничени и можете да посетите стоматолога си след няколко дена използвайте средствата за облекчаване на зъбобол от народната медицина.image

Домашната сланина може да спре зъбобола само за няколко минути, а това което трябва да направите е да отрежете малко парченце от нея и да го поставите между бузата и болезненото място. Оставете безсолната сланина там 10 минутки и вече няма да чувствате болка.

Всеки е чувал за карамфила и неговата сила да спира болката при зъбобол. Той е една от ефикасните билки, които можете да използвате при зъбни инфекции, като поставите едно зрънце от него в болния зъб. Карамфилът притежава антисептични свойства, които спомагат за спирането на болката от болния зъб.

Солта и черния пипер са две уникални подправки, който спомагат при борбата с кариесите. вземете по една щипка от двете подправки и ги смесете. Към тях добавете малко вода и правете гаргара всяка сутрин. Използвате ли само за няколко дена кървящите венци вече няма да са ваш проблем. Отварата спомага и за успешното отстраняване на лошия дъх в устата.

Цветовете на лечебния невен ще ви помогнат при наличието на възпалителни и гнойни процеси в устната кухина. Отварата се прави, като залеете с 200 милилитра вода една супена лъжица от цветовете на невен. Можете да използвате отварата за период от 6 часа, като я държите затворена и стопляте на водна баня.



Тагове:   болка,   рецепти,   зъбобол,


Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: g1club
Категория: Политика
Прочетен: 651947
Постинги: 78
Коментари: 211
Гласове: 287
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930