Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Онлайн радио Словото на Учителя Беинса Дуно
2. Словото на Учителя Беинса Дуно
3. bgzemia в YouTube
4. Иванчовски правопис- как да сложим небесния знак ят и голям юс на клавиатурата си
5. Националенъ светогледъ
6. Масово пробуждане по света за вредите от ваксините
7. Видео: Как живакът във ваксините убива мозъка
8. Духовна Свобода
9. Порталът към съзнателен живот
10. Небесният знак на България-Силва Дончева
11. САЩ се опитва да наложи забрана на етикетите ГМО
12. Мръсна пропаганда-Отказът от ваксините уж застрашавал здравето
13. Как да предпазим децата си от "осакатяването" на образователната система
14. "Кодекса за храните" против населението на Земята
15. Билкови рецепти-1част
16. Билкови рецепти-2част
17. Опасност за билките и билколечението
18. Хомеопатия
19. Световна конспирация срещу здравето
20. Извращенията са приемливи, ако се вършат от властите
21. Що е то “задължително” и що е “образователна система”
22. Фармафия = мизерия, зарази и грешни дози
23. Конспирация на НАТО-облъчват ни
24. Петиция против задължителните ваксини
25. Ваксините- информиран избор
26. ГМО е вредно,кой твърди,че не е?
27. Внимание-инплантиране на чипове с ваксините
28. Ваксините носят само вреди
29. Българска Национална Патриотична Телевизия- храна за духа и извисяването на българина
Постинг
06.10.2012 19:42 - Професия "еничар" през 21 век
Автор: bgzemia Категория: Политика   
Прочетен: 2855 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 22.11.2015 12:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Професия "еничар" през  21 век-  работа за  хора без съвест и без чувство за национална принадлежност, без любов към отечеството, но консуматори с големи амбиции и претенции



Писмо до  доц. Йорданка Бибина
по повод предаване в студиото на Коритаров на 5.октомври 2012 г

Гледахме представянето от Вас на турски исторически роман  в предаването на Коритаров. Дори на няколко пъти се опитахме да се свържем по телефона, но не ни дадоха думата, защото я предоставиха само на предварително уговорени лица с точно определени въпроси по сценарий.
1. Вие много наблегнахте , че са натрупвани негативни чувства в българите само заради учебниците в България, в които се говори за турското робство и терора върху българите цели 500 години.
2.Установили сте, че в учебниците в турция почти няма нищо за България и не говорели нищо негативно за българите.
3. Наблегнахте на еничарството - обяснихте, че според  романа майките и бащите доброволно са си давали децата с желание, защото това е било много престижно и чрез еничарството са имали възможност много да се издигнат. Дори дадохте пример как едно момче се е молило да го вземат при запълнени вече бройки. Те му отказали в началото,но понеже  той извършил  геройство и много, много  се молил, та накрая турците го взели за еничар, нарушавайки даже заповедта на султана.

Нашия коментар, както и на много други хора, които не допуснахте до "предаването за промиване на мозъците на българите":

Истината по първото ви твърдение - вярно е, че е натрупан негативизъм, но той се дължи на обективни и реални факти и основното е разликата в съдържанието на българския народ и турското племе, което е било с крайно нисък интелект спрямо българския. Всеки нормален и духовен народ, ако го "давят" 500 години с тази простотия и невежество, няма как да не достигне до натрупване на негативизъм, без дори да се споменава за това в който и да е учебник. Това,което имат турците днес като култура са го взели от нас, ние буквално сме ги облагородили в това отношение.
Истината по второто ви твърдение - Как ще обясните странните разкази  на хора, определили се като турци в България, който  описват как се процедира в турските училища и какво ни чака в бъдеще ето така?-" в училищата в турция от ранна детска възраст учат децата, че турция и България са като една змия, на която България е главата, а турция е тялото на змията. Главата сега е отсечена,но рано или късно главата ще се присъедини към тялото". В Турция пък от доста време имат друга тактика. Лансира се идеята, че двата народа имат общо туркско потекло
Истината за третото ви твърдение - Възможно е да е имало някой доброволно записан за еничар, както и някой от най-богатите българи веднага са сменили вярата си за да запазят имането си, понеже техен Бог са само парите. Истината е, че целият български народ е бил принуден да си дава децата за еничари. Потомството на тези потурчени богаташи и еничари днес се бие в гърдите и казва "аз съм турчин".
     По време на робството  са вземали българчета за да ги обучат и да превземат с тях други държави и за да пазят империята от нападатели. В турция, още в началото на  двайсти век, отново заработи имперското им самосъзнание. След 1989 година, когато България беше отделена от  СССР тези имперски инстинкти се насочиха към България. Този път обаче, войната не я водят с военни действия и насилствено ,а същата война със същата цел е започната по мирен път- чрез филми, чрез книги,чрез корупция, икономически лостове, чрез религията и политиката и отново елемента "еничарство". Този път еничаря има съвсем друга роля. На него не му дават пари за да се бие физически с оръжие, а му се дават пари за да " бие  с думи" и да промива мозъци, като преди това доста добре са се потрудили да промият неговия мозък, като част от подготовката за работата му като еничар.
    Вие г-жо Бибина и Коритаров се представихте блестящо като едни съвременни еничари в полза на турция. Бъдете сигурни, че  като са ви гледали от посолството на турция (което със сигурност са направили) и от самата турция са останали много доволни от постиженията, които са постигнали с вас и чрез вас.
Еничарството е много добре застъпено в България, буквално като вид професия за изкарване на пари.
    Нямаме за цел да се заяждаме с вас и не изпитваме абсолютно никаква омраза или други негативни чувства, нито сме крайни националисти. Ние сме обикновени Българи, които обичат Родината си и уважават историята си. И само искахме да ви известим, че семената,които се опитвате да сеете няма да поникнат. Не си хабете усилията за работа против Бога и България.
Успех в добрите начинания

ПП. По въпроса защо БАН не е в състояние да изготви национална програма, с която България да спре разграждането, кражбите, икономическия и морален  упадък и да започне проспериращо да се развива ,може от части да се информирате от линка по-долу.
 
БАН продължава да плаче вече повече от две години





Гласувай:
4



1. nikikm - Материалът
06.10.2012 21:09
е изключително злободневен и на място !Препратката към Касабов приемам също,макар и да не видях как да изгледам материала,може да не съм догледал.Това,което видях е,че Касабов не е сложил пред себе си българско знаме.В момента в България,почти никъде не се вее български флаг!Някакви трицветни с отвесни ивици парчета плат,но те не са българското знаме.Поне аз не ги разпознавам,като такова.Българското знаме е трицветно с хоризонтално разположени цветове и от горе на долу-бяло,зелено и червено!Кога промениха Конституцията?Това днес в цяла България е гавра с българският национален символ,който някои разполагат с белия цвят от ляво,както се броят цифри,други от дясно,както се случва,когато се наведе флага отвесно.НИТО ЕДНОТО,НИТО ДРУГОТО СА БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ! Не знам Касабов ще прочете ли това,но му го кажете,нали е уж националист!
цитирай
2. bgzemia - до 1. Предаването на СКАТ още не е ...
06.10.2012 21:47
до 1. Предаването на СКАТ още не е качен в архив за да го гледате.Това предполагаме става до няколко дни . Не водим с него лична кореспонденция за да му предадем. Ако този материал попадне в него по някакъв начин ,ще прочете и коментара ви,но не можем да гарантираме .
Ние сме написали всичко това по повод на друго предаване,а по някаква случайност днес при Касабов темата беше със същата тематика и за това поставихме линк към СКАТ за да гледа всеки,който проявява интерес.
цитирай
3. tota - Темата е прекалено пиперлива,но е истинна!
07.10.2012 01:45
Тук съм качила материал, който разкрива опасността, която ни дебне: http://tota.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/12/16/quot-nova-rumeliia-quot-chuka-na-portite-na-es.652120
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgzemia
Категория: Политика
Прочетен: 1516085
Постинги: 382
Коментари: 1058
Гласове: 1824