Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2012 15:52 - Бюлетин на Бенджамин Фулфорд, 03.04.2012 – Япония одобрява формално фонд от 1000 милиарда йени...
Автор: g1club Категория: Политика   
Прочетен: 1835 Коментари: 0 Гласове:
1



 Бюлетин на Бенджамин Фулфорд, 03.04.2012 – Япония одобрява формално фонд от 1000 милиарда йени...

 

Бенджамин Фулфорд, бивш главен редактор на азиатското списание “Форбс” и говорител на обществото “Белият Дракон” (White Dragon Society), което се е посветило на свободата, суверенитета, благосъстоянието на гражданите и на опазването на околната среда по целия свят, дава в своя блог кратък обзор на актуалните събития в света, които протичат зад завесата на новините, съобщавани по световните медии.

Ето актуалното съобщение от блога от 4 април 2012 г.:

Япония одобрява формално фонд от 1000 милиарда йени …..

Бюлетинът от тази седмица се забави с един ден, защото се състояха деликатни преговори между правителствата на Япония, Китай, Русия, САЩ и други държави. Преговорите продължават и има много неща, за които още не можем да съобщим. Въпреки това можем да потвърдим, че японското правителство по принцип е готово да създаде фонд от 12 трилиона долара (1000 милиарда йени), за да се сложи край на бедността и разрушаването на околната среда и да се пуснат на пазара забранените технологии, които да бъдат използвани съзнателно и отговорно. Сега се обсъжда въпросът, как ще се справим с масивните геополитически промени, които ще предизвика такъв един фонд.

Това, което би могло да има връзка с този въпрос е обстоятелството, че в Китай очевидно се е състояла смяна на режима, защото смятаният за следващ президент на Китай Xi Xinping от 31 март не се появява на официалния китайски новинарски сайт Xinhua, докато за неговия предишен съперник Li Keqiang се съобщава подробно. Това е само един знак за масивни промени в правителствата в глобален мащаб.

Източници на ЦРУ от Калифорния съобщават, че Пентагонът е започнал в САЩ да призовава гражданите да се запасят с храна за три дена. Това е свързано с възможни прекъсвания в снабдяването при предстоящата смяна на американския долар с нов долар на американската хазна. Очаква се също, че тази стъпка ще бъде съпроводена с масивна акция по прочистване, за да се овладее корупцията на Уол стрийт и във Washington D.C. и да се върнат Съединените щати към техния стар морал и икономическото им величие.

Новият долар, който ще бъде издаван от хазната, първоначално ще има много по-ниска международна покупателна способност, отколкото намиращият се сега в обръщение долар. Това ще накара американците да купуват американски продукти и продуктите от САЩ ще бъдат конкурентни за износ. Сега би било разумно да се купуват китайски стоки от WalMart, преди цената им да се качи рязко. Също така би било добре да се последват съветите на Пентагона и да се осигурят хранителни стоки за преходния период.

Друг знак за предстоящия голям поврат: европейски източник на ЦРУ помоли обществото “Белият дракон” за имената и адресите на членовете на следните организации: Комитетът на 300-те, групата Билдерберг, Council on Foreign Relations, Клубът на Рим, Тристранната комисия и Европейската комисия. На молбата беше отговорено. Ето един линк, който вероятно показва достоверен списък на сегашните членове на Комитета на 300-те:

http://www.pseudoreality.org/committeeof300.html

 Съобщение до членовете на тази група: “Моля не заставайте на пътя ни.”

 Във всеки случай най-конкретната и най-детайлна информация, която има Фулфорд, идва от Япония. Там правителствени служители съобщават, че по технически и административни причини ще отнеме няколко седмици, за да се създаде фондът от 1000 милиарда йени, защото били заети с плащания на заплати, пенсии, събиране на данъци и други административни дейности. Но вече няма гангстерски групи за Кисинджър, Накасоне, Буш, Рокфелер, Ротшилд и Коизуми от стария Световен ред, така че тяхното сбогуване с властта в Япония вече е факт.

Големият въпрос сега е как да се създаде механизъм, който да осигури разпределянето на тези 1000 милиарда йени в страните по света. Това, което със сигурност вече е решено по въпроса е: не трябва да има централизирана и тайна система в частни ръце. Принципно вече има споразумение, че японското правителство ще управлява 500 милиарда йени, а новата Международна агенция за икономическо планиране – другите 500 милиарда йени.

Тази Агенция с временното работно име LIFE (Дългосрочни инвестиции за всеки) ще финансира икономическите мерки за реструктуриране в Европа и в САЩ и ще движи масивни проекти за развитие в останалата част на света. Но преди това да може да стартира, малък щаб по планирането ще стартира процес за избор на талантливи хора, които да управляват Агенцията. Кога точно това ще стане, е тема на провеждащи се сега преговори, но се надяваме, че първите пари, които ще могат да се използват, ще могат да бъдат изплатени още в средата на следващия месец.

Страните от BRICS (Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка) ще създадат собствен независим фонд, както съобщиха миналата седмица на тяхната среща на върха. Този фонд ще се управлява от тези държави и вероятно ще използва валутна кошница, която ще бъде доминирана от Renmimbi и рублата. Тази група ще работи тясно с групата нации от G20, както се казва в тяхната декларация:

http://mea.gov.in/mystart.php?id=190019162

 Да се върнем още въднъж на Китай: един поглед върху новинарския сайт Xinhuadu показва, че премиерът Wen Jiabao, президентът Hu Jintao и Le Keqianghut са представени много подробно. Речта на Le Keqianghut (http://news.xinhuanet.com/english/china/2012-04/03/c_131504700_2.htm) на форума BOAO [този форум е среща от висок ранг на политически, икономически и академични ръководители, която беше създадена по примера на световния икономически форум в Давос] го характеризира като умерен центрист; той вероятно е компромисен кандидат между мощните фракции на задния фон. Знаем от различни източници, че шефът на партията Chongqing - Bo Xilai – беше подкрепян от Кисинджър и неговата клика от стария Световен ред. Без съмнение за неговото сътрудничество на него му е бил обещан постът като диктатор на Китай и на света.

 До Кисинджър и до Съвета на 300-те: Светът не иска диктатор.

Когато прахът се вдигне, светът ще има хармонично колективно управление.

http://www.politaia.org/englische-reporte/fulford/fulford-update-vom-03-04-2012-japan-stimmt-formal-1000-billionen-yen-fond-zu/

 http://benjaminfulford.net/

 http://nesara.jimdo.com/startseite/benjamin-fulford-blog/blogeintrag-vom-3-april-2012/

 NESARA – акт за реформа (Нова финансова система – Свободна енергия – Право на народите - Мир - Свобода – Благосъстояние за всички хора....)

 http://erst-kontakt.blog.de/2012/04/03/nesara-aktuell-fulford-update-03-04-2012-japan-stimmt-formal-1000-billionen-yen-fond-13394699/

http://kauilapele.wordpress.com/2012/04/02/benjamin-fulford-4-3-12-japans-government-formally-agrees-to-set-up-1000-trillion-yen-fund-but-worries-about-geopolitical-ramifications/  Източник: http://lucecita.blog.bg/novini/2012/04/04/biuletin-na-bendjamin-fulford-03-04-2012-iaponiia-odobriava-.934312



Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: g1club
Категория: Политика
Прочетен: 649697
Постинги: 78
Коментари: 211
Гласове: 287
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031