Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2012 10:58 - Процъфтяване (2011)
Автор: g1club Категория: Политика   
Прочетен: 5285 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ако някога сте попадали на филми като "Тайната" и др. подобни които се извъртяха последните години, значи сте наясно че всички те изобличават Илюминати като шепата хора които имат желанието да владеят цялата планета с нейните ресурси и хора естествено. Както и всички други гадости които планират да ни причинят! Този филм не се различава много в информацията която дава по тази тема освен че гледната точка на автора е много интересна впредвид позицията му, но различното тук е че филма не приключва просто с информация за великата конспирация а дава и реални решения за живота на хората след  като са отворили очите си и са взели решение да не вярват на системата. Филмът определено си заслужава да се изгледа повече от един път и да се сподели с колкото се може повече хора, особено такива които не са гледали филми с подобно съдържание! 
ФИЛМЪТ Е В ЗАМУНДА!

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!



Thrive / Процъфтяване (2011)   image image
Режисьор:  Steve GagnKimberly Carter Gamble
В Ролите:  Lane AndrewsDwynne ArnessonJohn BediniJohn CallahanDeepak Chopra,Frank DoranAlbert EinsteinDuane Elgin
Година:  2011
Държава:  САЩ
Времетраене:  132 минути
Описание:  THRIVE е нестандартен документален филм от ново поколение, който вдига булото на истината какво РЕАЛНО се случва в света, следвайки пътя на парите. И така разкрива, че силите контролиращи почти всеки аспект от живота ни са съсредоточени в ръцете на дузина кукловоди. Разглеждайки най-различни революционни явления в науката, съзнанието и активизма, Thrive предлага РЕАЛНИ решения, които ни дават силата да възвърнем контрола над живота и бъдещето ни.



Гласувай:
5



1. kalinam - "Процъфтяване"
04.04.2012 23:37
Може да го намерите и в Energy-Torrent. Наистина си струва да бъде видян от повече хора. Но едва ли ние сме тези, които ще спрем "великата конспирация". "Властта на парите"...няма да позволи на човечеството да процъфти и преуспее.
цитирай
2. kalinam - На всеки един изобретател с обещ...
05.04.2012 00:02
На всеки един изобретател с обещаваща нова технология в областта на свободната енергия, изобретенията са били конфискувани, лабораториите-затваряни, а проектите - закривани. "Света на парите" никога няма да позволи "свободната енергия", нито новите изобретения в начина на придвижване. Ако позволят това да види бял свят- трябва да кажат сбогом на петрола, на въглищата, на ел.енергията и най-вече на парите си...
цитирай
3. vranata - Съществува и по-различно мислене, ...
02.04.2017 18:00
Съществува и по-различно мислене, разбира се :) Света на парите не е целият свят, макар да е значителна част от 'съвременното градско пространство'. Парите са силни в 'скъпите технологии', поради това е и натиска за скъпи технологии. И обратното - там където живота не е толкова скъп парите губят власт, границите изчезват. На какъв 'терен' ще изберете да се осъществите е въпрос личен.
Точно в тая връзка не са позволени евтини лекарства , евтина енергия, евтино изкуство, евтино образование ... всеки може да продължи сам натам до безкрай. За последното, образованието някой хамериканец беше казал - "Получих образованието си напълно безплатно в библиотеката." Как става това - по същият начин по който ще се сдобиете със скъпо вино за 'без пари' - с гледане на лозе, т.е. с ноухао и труд. Този факт сам по себе си измества разговора в съвсем друга плоскост ..така да го напиша , да е по- 'тежко с картофи'. Няма значение толкова.
Според мен проблема ни се състои в следното - първопроходците откриватели, колкото и да са напредничави в своите открития за 'новия свят' който ни очаква зад завесата се опитват да вземат нещо от стария свят и да го пренесат със себе си. С изключение на един от тях, който направи пробив. Джон Бедини започва да ми става любимец. :)
Грешката е в това, че се опитват да получат патент и прикриват изобретенията си поради това желание, с което попадат в лапите на триглавия змей ..или там както го наречете вие със свои думи - света на парите. Аз го кръстих триглав за да подчертая че е трижди умен и с очи, повече от на всеки друг отворени за такива първопроходци.
В света, в който заработят тези различни технологии би следвало нещата да стоят по различно в мисленето ни.
Така изобретение след изобретение потъват в бездната на историята, както ни сочи историкът Джери Василатос в книгата си "Изгубените открития". За мен тя се яви един добър антидот против сънотворното.
Джон Бедини прави пробив - предлага нещо, което може да сглоби един седмокласник от кръжока по радиотехника.
цитирай
4. vranata - Това 'нещо' макар и само 'скъсан ...
02.04.2017 18:09
Това 'нещо' макар и само 'скъсан конец в завесата' може да стане началото ако го разберете правилно.
Завесата в храма, която се е раздрала когато Исус е издъхнал е била тежка и дебела 10 см.
Днешната завеса, през която се налага да пренесете своето мислене на другата страна, достъпна единствено за избрани е доста по-дебела и много добре охранявана от жреците на парите.
Но има скъсан конец - видим за седмокласници, да не казвам петокласници ..
Тази не сложна и работеща 'зареждачка на Бедини' би доказала на всеки трудолюбив и търсещ ум съществуването на ефира около нас. Една крачка е до зачеркването на Айнщайн и вглеждането в Никола Тесла.
:) И завесата пада. Света става океан от светлина ...
Което от друга страна ако се замисли читателя предоставя на мрака само два пътя - да се оттегли или да воюва с всички средства.
Не мисля че има големи шансове да спечели срещу глобалната мрежа и Джон Бедини, но все пак съществува вариант ...
Запомнете - в началото е важен конеца , който може да мине през иглени уши. На камилата с дисагите и кервана с парите им кажете сбогом завинаги.

Никола Тесла, човекът който се радва, когато приемат идеите му и се натъжава, когато разбере че нямат свои.

“Be alone, that is the secret of invention; be alone, that is when ideas are born.” ~ Nikola Tesla.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: g1club
Категория: Политика
Прочетен: 651930
Постинги: 78
Коментари: 211
Гласове: 287
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930