Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2012 14:12 - Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 3/8/12
Автор: g1club Категория: Новини   
Прочетен: 2006 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.03.2012 14:15


Членовете на силите на светлината навсякъде могат да започнат да празнуват. Има още много работа да се свърши, но ние успешно приключихме операцията на фаза 1 от цялостната ни работа. Нашата цел в тази част, бе да потушим военната мощ на силите, управлявани от тъмнината на Кабала, и след това да махнем от местата във властта, много от членовете на тази престъпна организация във вашето общество, стана възможно. Вие скоро ще видите много съобщения в медиите, за последните новини, и там също ще се казва, че ние действително сме обезвредили космическите сили на вашата Кабала, както и техните оръжия на Земята и в космоса. Както казахме, това със сигурност са поводи за празник, ще дойде ред и на арестите. С това ние ви насърчаваме, тъй като това събитие се явява като вълната, която ще повлече планетата, да се пробуди от все още дълбоката си дрямка.
Вашата работа за Светлината няма да приключи, но всички заслужавате един ден за празник, когато лично видите финала на вашата упорита работа. Бихме искали да празнуваме с вас, но това се налага да почака до успешния край на следващата фаза от операцията. Ние веднага започваме тази следваща фаза на плана, където предвиждаме членовете на вашата Кабала да бъдат взети под стража, за да се изправят пред многото обвинения повдигнати срещу тях.

Ще има десетки тези арести и няма да има планини от съдебно-производствени разследвания, но ние искаме да Ви информираме, че ние ще наблюдаваме тези производства, да бъдат те придвижени бързо и ефективно напред без забавяне или тактически уговорки, за да бъдат разрешени. Няма да позволим нищо да се меси в правосъдието по време на тези дела, и ние заедно с нашите предани съюзници на Земята, ще се погрижим за това. Твърде много напреднахме, за да позволим игрите и правните манипулации, които бяха толкова ефективни за Кабала в миналото, да продължат да се разиграват още във вашия свят. Номерата им вече се изчерпват, мина им времето. Сега те ще се изправят пред правосъдието, това е неминуемо и неизбежно вече за тях. Казахме им това ясно от самото начало, но арогантността им надви в тях и те вярват, че ще могат да избегнат всички опити да ги доведем в съда за престъпленията им. Те грешат. Те също самонадеяно вярваха, че нищо или никой не можеше да спре Новия Световен Ред да бъде наложен във вашия свят. Те вече много добре знаят, че са сгрешили.
Поуката, която трябва да си вземат все още не е завършила за тях, тъй като има много нови уроци, които ги очакват, защото тези процеси се придвижват в момента напред. Начинът, по който са представени доказателствата срещу тях, и начина, по който правосъдието ще ги разглежда, са в два нови аспекта на тези наказателни производства, на които те не са привикнали. Ние през цялото време им споменавахме, и още от самото начало, много пъти подробно им обяснявахме, че не могат да надвият защитата на висшите закони с връзки в системата на наказателното правораздаване, и опити за принуда или манипулиране на този процес. Тези мъже и жени, безуспешно сме ги убеждавали да се откажат от това много отдавна, предложихме мирно сътрудничество и известна снизходителност за техните престъпления. Но те винаги отказваха повече от щедрите ни предложения, като арогантно продължаваха да кроят интриги и заговори срещу нас и срещу вас. Сега те ще понесат пълното наказание за престъпленията си срещу нас, тъй като имаме право да получим удовлетворение чрез правосъдието от тези хора.

Наказанията им, отсъдени за техните престъпления срещу вас ще ги решите вие, защото по този начин трябва да бъде. Вие бяхте на жертвите на тези много престъпления, и като такива, всичко ще бъде във ваши ръце, колективно да решите каква е адекватната компенсация за тези несправедливости, както и коя рехабилитация смятате, че ще бъде най-подходяща за тях. Тези дела ще се движат бързо, защото ние така искаме, за да разчистите сметките си по този въпрос, преди вашето възнесение в по-висшите реалности. Това може да изглежда напълно невъзможно на базата на начина, по който вашите правни системи решават такива случаи в момента, но ви уверяваме, че ние имаме по-ефективни методи на правосъдие, които ще позволят изслушванията на тези престъпници, да се придвижват по-бързо.

Моля, продължавайте да правите всичко, което е по силите ви, за да се разпространи предизвестието на тези арести и какво значат те за хората във вашия свят. Ние ви уверяваме, времето за тази част от вашата мисия изтича. Ускорете интензитета на вашите усилия, защото само така можете да предизвикате всичко това да се случи. Това ще бъде момент, който много от вас са чакали толкова дълго време, и ние сме точно толкова развълнувани, защото знаем какво означава това за хората на вашия свят.

В дните след тези арести, много медии ще започнат да информират хората от вашия свят, какви са тези арести и какво означава това за всички вас. Някои от вашите медии, ще подпомагат този процес, за да информират населението на много държави по целия свят, и ние също ще продължим да предаваме съобщения през всичките ни канали. С течение на времето, ние директно ще се свързваме с вашите хора, тъй като има много неща за обсъждане и това ще бъде най-ефективният начин да достигнем до по голяма аудитория.

Както казахме, има много важни проекти за стартиране, които ще започнем при първа възможност, и при новината за тези арести, ние веднага ще започнем следващите етапи на цялостната мисия. Ние искаме в този момент, всички от вас, които се интересуват от работа, съвместно с нас, да бъдат готови и да се подготвят в къщи, за да улеснят новите си поприща. Вие ще бъдете далеч от домовете си и далеч от текущите си работни места най-малко, през работното време с нас, допълнителни подробности за това ще ви дадем в подходящото време. Ние всъщност искаме да разберете, че след като видите тези арести всички други въпроси ще започнат да се придвижват с по голяма скорост, отколкото тази, с която са се развивали през последните месеци и години.

Молим да бъдете по бдителни и да сте подготвени за много промени в ежедневието си, защото голяма част от живота ви е на път да се промени, и тези промени ще продължат, докато живота, който днес познавате, ще бъде за вас почти непознаваем в новия ви живот като членове на Галактическата общност. Очакваме с нетърпение момента, когато с разтворени обятия ще приветстваме вашата планета в нашето Галактическо общество, казваме ви, че всички вие печелите членството си всеки ден. Това беше едно много дълго пътуване за вас хората, и ще ви кажа, че вие скоро ще видите как всеки един момент през който сте минали по него, лично и колективно като общество, е добър и си е струвал това. Много светове са го преживяли това, което вие сега изживявате и ние сме много развълнувани да бъдем част от това. Ние също така положихме много усилия, за да ви видим, как стигате до този момент, и нашата среща със сигурност ще бъде повод за общ празник.

Продължавайте да проправяте път към тази среща, като разпространявате новината за арестуването на членовете на Кабала и за нашето присъствие тук, във вашия свят. Заглавните новини от тези арести ще се появят скоро, и ние ви молим да продължавате да наблюдавате вашите медии и да споделяте един с друг кои са тези медийни компании, които ще отразяват това събитие, което скоро ще стане ясно на много от вас.

Това със сигурност ще бъде много вълнуващ момент за по голямата част от вас, и много бихме искали да съпреживеем радостта, на която мнозина от вас ще се наслаждават при тези новини и да се присъединим в честванията, които считаме, че са много желани. Това е вашият момент.  Заслужихте си го, всички вие, и ние искаме да видим как всички, заедно изживявате този момент. Това беше дълъг и труден път за всички вас, и ви казваме, че тази част от пътуването ви достигна своя край. Това ще бъде нов път за вас, с нови предизвикателства, приключения, и ползите, които ви очакват, и всичко продължава само напред. Продължавайте само напред. Вие почти там.

Ние сме на Галактическата Федерация на Светлината.
Грег Гайлс

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator: Светлана   



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: g1club
Категория: Политика
Прочетен: 651926
Постинги: 78
Коментари: 211
Гласове: 287
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930